close

Velkommen til Skoleflix.dk!


Del dine egne undervisningsvideoer eller upload dine favorit videoklip fra Youtube.


Del gerne budskabet til andre lærere og elever.


God fornøjelse!

Opret en gratis brugerprofil for at se videoen.

Næste


Talegaver til børn -- 10 års jubilæum (4 af 4)

15 Visninger
skoleflix
282
Offentliggjort på 13 Apr 2020 / In Sjov til frikvarteret

Talegaver til børn var et årligt tilbagevendende stand-up-comedy-show, hvor en lang række danske stand-up-komikere optrådte. Showet blev opført fra 1992 til 2008 og var et samarbejde mellem stand-up-bureauet FBI og børneorganisationen UNICEF Danmark.
Overskuddet fra billetsalget gik til UNICEFs arbejde for børn i den tredje verden. I løbet af de 16 år blev der indsamlet over 7 mio. kr.
De første shows blev afholdt i Comedy Zoo i Boltens Gård i København, men den store publikuminteresse betød, at showet måtte rykke til større scener i bl.a. Tivolis Koncertsal og Falconer Salen på Frederiksberg. I 2000-2006 blev showet opført både i København og i Jylland. Publikumsrekorden blev sat ved i 2007 ved 15-års-jubilæumsshowet i Forum, der blev set af 15.000 mennesker, og hvor der blev indsamlet 3 mio. kr. til UNICEF.[1]
10- og 15-års-jubilæums-showene er udgivet på dvd.
Showet er videreført under navnet Comedy Aid - Stand-up for livet men uden en bestemt velgørenhedsorganisation som fast partner. I 2009 var overskuddet øremærket Kræftens Bekæmpelses arbejde for børn og unge.

Comedy AID på facebook:

http://www.facebook.com/comedyaid

Følg komikerne på facebook:
http://www.facebook.com/fbicomedy

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste