Næste

Styr på brøkregning? En af Danmarks bedste idéer gør det nemmere!

27 Visninger· 01 Jan 2020
skoleflix
skoleflix
5 subscribers
2,457

Syntes du at brøkregning kan være en udfordring – og har du en idé til at gøre det lettere?

Hør hvad en kreativ iværksætter svarer på det spørgsmål her i videoen.

Og når du har set videoen, så husk, at du har mulighed for, at få et virksomhedslån til at realisere potentialet i din egen virksomhed.
Læs meget mere her: https://www.opr-virksomhedslån.dk


Hos OPR-Virksomhedslån støtter vi den gode ide, og prøver sammen med nogle af Danmarks mest kreative hoveder, at finde frem til intet mindre end Danmarks bedste ide.

Vores virksomhedslån kan være starten på udviklingen af en ide, som går hele vejen og bliver et rentabelt projekt, som kan være til gavn for mange mennesker.

I denne spændende video kan du se hvordan Jørgen Skyt med en kreativ ide, har skabt en ny og anderledes metode til udregning af brøker.

Med konceptet om ”brikker og brokker” har Jørgen Skyt gjort det muligt at illustrere og visualisere brøkregningen så det bliver mere overskueligt og lettere og hurtigere at forstå principperne bag tallene.

Hvis du selv husker tilbage på tiden med matematiktimer i skolen, så kan du sikkert nikke genkendende til at brøkregning var et kapitel for sig.

Men der er håb forude for Jørgen Skyts idé kan både benyttes i klasseværelset, og derhjemme, når du som forælder skal hjælpe dine børn med lektierne.

Og på sigt er det håbet, at idéen kan blive til en app.

OPR-Virksomhedslån – virksomhedslån til små og mellemstore virksomheder 20 000 - 500 000 kr.
Løbetid på 1 - 24 mdr.

Modtager vi din låneansøgning inden kl. 16.00, behandler vi din låneansøgning samme dag.

Vis mere

 0 Kommentarer sort   Sort By


Facebook kommentarer

Næste