Opret en gratis brugerprofil for at se videoen.

Næste


Sjovt eksperiment: Vi talte direkte til de rejsende og informerede om togtrafikken | DSB

2 Visninger
skoleflix
2,283
Offentliggjort på 22 Aug 2020 / In Fysik/kemi

Elsker du sjove eksperimenter? Så se dette eksperiment, som er foretaget af DSB. Eksperimentet går ud på, at DSB direkte informerer passagererne om togtrafikken imens de sidder i toget. Dette eksperiment resulterede i smil, grin og masser af thumbs up fra passagerene.

DSB vil gerne give dig den rigtige information om din rejse, og DSB benytter allerede en række forskellige kanaler for at sikre, at du har let adgang til de oplysninger, som er vigtige for dig.
Men DSB elsker også sjove eksperimenter, som kan resultere i nye muligheder og tiltag. I vores seneste sjove eksperiment testede vi, hvad der sker, og hvordan folk reagerer, når trafikinformationen bliver så direkte som mulig. Heldigvis resulterede dette sjove eksperiment i smil og grin fra glade passagerer, som ikke havde noget imod at blive talt direkte til.

Hvordan ville du have reageret i dette sjove eksperiment? Skriv en kommentar i kommentarfeltet, og fortæl, hvordan du ville have reageret, og hvad du synes sjove eksperimenter er.

Det er desværre ikke altid, at vi kan give trafikinformationen så direkte, som du oplever i dette sjove eksperiment. Dog kan du altid gå ind på trafikinformationen på DSB’s hjemmeside, hvor du kan holde dig opdateret på køreplaner, dagens ændringer, eventuelt sporarbejde og meget mere:
http://www.dsb.dk/trafikinformation/

I dette sjove eksperiment, præsenteret af DSB, tester DSB hvad der sker, når der bliver talt direkte til de rejsende. I det sjove eksperiment oplever vi derfor, at DSB personalet taler direkte til forskellige passagerer, hvorefter vi ser, hvordan de reagerer på det sjove eksperiment. Heldigvis reagerede passagerne positivt på DSB’s sjove eksperiment, og det ville derfor være fantastisk, hvis DSB hver gang kunne kommunikere så direkte til de rejsende. Dog er det desværre en smule svært for DSB, at kunne kommunikere så direkte under hver togrejse, men går du ind på DSB’s hjemmeside, vil du se alle dine muligheder for relevant trafikinformation før- og under din rejse.

Hvorfor lavede DSB dette sjove eksperiment, tænker du? DSB lavede dette sjove eksperiment, da vi ved, at rigtig information, gør din rejse bedre. Og netop derfor testede DSB, hvad der sker, når god og relevant information om togtrafikken bliver så direkte som mulig.

Er du stor fan af at se sjove eksperimenter? Fedt!
For DSB har nemlig op til flere sjove eksperimenter, som uden tvivl vil sætte gang i smilebåndet. Se bl.a. dette sjove eksperiment, hvor vi tester, hvordan Stillezonen kan blive mere stille:
https://www.youtube.com/watch?v=u7GB15S3pfA&index=1&list=PL6WS4Adjj2MKn-WBgAmvKd2WagDSaHTQB

SJOVE EKSPERIMENTER GIVER RELEVANT VIDEN OM BRUGERNES ADFÆRD
Hvis man gerne vil teste en idé kan det gøres ved hjælp af sjove eksperimenter. Ved at teste ved hjælp af sjove eksperimenter, kan man få svar på sin hypotese og dermed enten bekræfte-eller afkræfte påstanden. Ved at lave sjove eksperimenter, som ikke provokerer eller vækker utilpas iblandt mennesker, kan man på baggrund af sine iagttagelser, lærer sine medmennesker, kunder eller kollegaer bedre at kende.
Bare husk på, at hvis man skal lave et sjovt eksperiment, må det ikke være ubehageligt for nogen af de indblandede mennesker.

Følg DSB på de sociale medier, hvor du bl.a. kan se flere sjove eksperimenter, blive opdateret på togtrafikken og meget mere:
--------------------------------------------
Følg os på Facebook:
https://www.facebook.com/dsb

Følg os på Twitter:
https://twitter.com/omDSB

Følg os på Instagram:
https://www.instagram.com/dsb.dk/
--------------------------------------------

Vil du gerne se flere sjove eksperimenter? For at se flere sjove eksperimenter, anbefaler vi dig, at dykke ned i denne playliste på vores YouTube, som er spækket med tankevækkende og sjove eksperimenter:
https://www.youtube.com/playli....st?list=PL6WS4Adjj2M

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste