close

Velkommen til Skoleflix.dk!


Del dine egne undervisningsvideoer eller upload dine favorit videoklip fra Youtube.


Inviter andre elever, studerende og undervisere til at bruge skoleflix.dk. Brug nedenstående link.


https://www.skoleflix.dk/register?invite=1109136485f6868dd3eb269.44375599


 


God fornøjelse!


Skoleflix.dk

Opret en gratis brugerprofil for at se videoen.

Næste


Politiske partier og ideologier

200 Visninger
skoleflix
1,883
Offentliggjort på 30 Oct 2018 / In Andet

Hvordan ser den perfekte verden ud? Det er det grundlæggende spørgsmål, som alle ideologier tager udgangspunkt i. På den måde kan ideologier betragtes som et kompas, der viser vejen til det perfekte samfund. Mennesket har dog forskellige syn på, hvordan en perfekt verden skal indrettes.

De fleste ideologier beskæftiger sig med statens rolle i samfundet. Nogle ideologier mener, at staten skal være lille, mens andre ideologier mener, at staten skal være stor og have meget magt. En anden forskel på ideologierne er menneskesynet. Nogle ideologier ser mennesket som stærkt og i stand til at klare sig selv, mens andre mener, at mennesket er så svagt, at det har brug for en naturlig leder.

Hvordan ser din perfekte verden ud? Er det en verden, hvor samfundets goder er ligeligt fordelt mellem borgerne? Eller er det et samfund, hvor borgerne skal have frihed til at være "sin egen lykkes smed"? En ting er sikkert: Uanset hvilken ideologi du vælger, vil der altid være nogle, som mener, at det perfekte samfund er anderledes opbygget end dit perfekte samfund.

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste