Opret en gratis brugerprofil for at se videoen.

Næste


Lær at spille

17 Visninger
skoleflix
1,487
Offentliggjort på 05 Jan 2020 / In Musik

» Lær “Kashmir - Lampshade” på guitar

Kashmir er virkelig et af de danske bands, der har gjort sig bemærket med fantastisk numre, hvor Lampshade bestemt ikke er en undtagelse. Nummeret har en fantastisk sammensætning af akkorder, hvor små lækre detaljer gør, at det skiller sig ud fra mængden.


» STØT OS OG FÅ EN LILLE GAVE «

Jeg arbejder på at lave Danmarks bedste kanal for guitarister, og det bliver jeg ved med. Du har mulighed for at støtte mig ved at donere et lille månedligt beløb - starter fra 6 kr. Disse penge vil udelukkende gå til at udbygge MUUVTube og på den måde kan du være med til at skabe Danmarks bedste kanal for guitarister!

Hvis du vælger at støtte mig, så giver jeg til gengæld en lille gave :-) Du kan se, hvad disse gaver er ved at besøge vores Patreon-profil med linket herunder.

Støt os her:
https://www.patreon.com/muuv


» Informationer

Kunstner: Kashmir
Titel: Lampshade
Underviser: Glen Michaelsen
Instrument: Guitar


» Lær at spille "Kashmir - Lampshade" på guitar

Gennemspilning: 00:12
Vers: 01:43
Omkvæd: 06:03


» Hvad siger Glen om “Lampshade”

"Jeg har ladet mig høre, at man ofte enten var Dizzy Mizz Lizzy-fan eller Kashmir-fan - men jeg har altid været lidt i begge lejre. Kashmir har lavet tre numre, som især falder i min smag, og det er ''Rocket Brothers', 'Mom In Love, Daddy In Space' og så selvfølgelig 'Lampshade', som jeg lærer fra mig i denne video."


» Har du svært ved at lære nummeret?

Hvis du har svært ved at lære guitaren til "Otto Brandenburg - Alle Sømænd Er Glade For Piger", kan vi anbefale, at du finder en privat guitarunderviser. På MUUV.DK kan du finde guitarundervisere i hele landet.

Søg her:
https://muuv.dk/undervisning/guitar.html

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste