skoleflix
skoleflix 02 Nov 2019
20

Næste

Jagt efter påskeharen, påskeæg og gækkebreve
15 Feb 2020
Jagt efter påskeharen, påskeæg og gækkebreve
skoleflix · 9 Visninger

Jagt Lykken i Triatland Rebild

2 Visninger

TRIATLAND REBILD
Kommunikationskonsulent og idémand bag destinations-brandet, Triatland Rebild, Thomas Dahl Nordlund, fortæller om den strategiske baggrund for tilblivelsen af filmen Jagt Lykken i Triatland Rebild,

- Strategien med destinations-brandet, "Triatland Rebild - Danmarks outdoor sportsdestination nr. 1" har siden 2015 netop været at skabe en ny fortælling med appel langt ud over kommunegrænsen. Som noget vigtigt - baseret på en indiskutabel og unik kvalitet - nemlig det naturgivne, billedskønne og kuperede terræn, der møder den tilrejsende i det meste af kommunen.

FLERE, SUNDERE BORGERE
I første omgang har målsætningen været at tiltrække flere turister og økonomi til området, i sidste ende at tiltrække flere tilflyttere og dermed skatteindtægter.

- Derudover har vi med sportsbrandet, Triatland Rebild, ønsket at inspirere flere nuværende borgere til at bruge vores smukke udendørs fittness center noget mere og dermed få et sundere liv, så vi også kan fastholde vores målsætning om fortsat at være "Nordjyllands selvoplevet sundeste".
Ifølge konsulenten arbejdes der med at få kommunens sundhedsvision og outdoorsportsbrand til gensidigt at styrke hinanden,

- Vi kombinerer for eksempel sundhedsvision, Triatland Rebild og PR, når vi den 10. september 2016, i samarbejde med TV2 Nord og P4, inviterer alle danskere til træning med Rebilds Rigtige Mænd og Byrødder på Operapladsen. Og, den 8. oktober afholder vi i samarbejde med Red Bull Rævejagt 2016, hvilket forventes set af mere end 40 millioner på verdensplan via Red Bulls globale sociale medier - og mon ikke Rebilds Rigtige Mænd, tropper op og viser sundheds-flaget.

FAKTA

- I 2015 oplevede Nordjysk rekord i befolkningstilvækst med 305 nettotilflyttere. Til sammenligning har Aalborg Kommune - der er 7,2 gange større, i samme periode, fået 600 tilflyttere.

- Ifølge en sundhedsundersøgelse udført af Region Nordjylland i 2013 er Rebild Kommunes borgere "Nordjyllands selvoplevet sundeste". En position Rebild Kommunes byråd har indskrevet som målsætning i sin vision 2025.

- Triatland Rebild-brandet blev for første gang lanceret i september 2015 med filmen "Jagt Lykken i Triatland", der havde en praktikant og en bygningskonstruktør i hovedrollerne: https://www.youtube.com/watch?v=Dtf4beGOCp8. Siden har kommunen indledt samarbejde med fx Red Bull og Xterra om events, der skaber PR langt ud over kommunegrænsen. Se via linket, hvad arrangører og deltagere siger om Rævejagten 2015: https://www.youtube.com/watch?v=oC2nVfX_8aA

- I TV2 Nord er meldingen fra den lokale mægler i Rebild Kommune klar, Triatland Rebild tiltrækker sportsudøvere og det sælger huse.

Følg Triatland Rebild på Facebook: https://business.facebook.com/triatlandrebild

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste

Jagt efter påskeharen, påskeæg og gækkebreve
15 Feb 2020
Jagt efter påskeharen, påskeæg og gækkebreve
skoleflix · 9 Visninger