close

Velkommen til Skoleflix.dk!


Del dine egne undervisningsvideoer eller upload dine favorit videoklip fra Youtube.


Del gerne budskabet til andre lærere og elever.


God fornøjelse!

Opret en gratis brugerprofil for at se videoen.

Næste


FLIPDK 2016

2 Visninger
skoleflix
293
Offentliggjort på 22 Mar 2020 / In Dansk

I sidste fik vi afholdt konferencen FLIPDK 2016 i Odense Congress Center. Jeg har endelig haft tid til at klippe lidt video sammen fra dagen, så hvis du gerne vil se, hvad der skete i sidste uge, så kan du kigge med her.

Jeg havde ret travlt hele dagen, så jeg har desværre ikke fået dækket konferencen helt så godt, som jeg havde håbet (sådan er det, når man både skal præsentere alle oplægsholdere, selv holde oplæg og lave workshop), men du får da et indtryk af stemningen i denne video.

Tak til alle jer der deltog på konferencen. Tak til Generator Pædagogik & Psykologi​ som har stået for alt det praktiske. Tak til jer der var med til at give dagen indhold: Mads Møller Kristensen, Jeannie Holland, elever fra Viborg Ungdomsskole, Marie Lohmann-Jensen​, Rikke Gottfredsen​, Uffe Lyngdal Sørensen​, Restudy​, Alinea​, Clio Online​, Gyldendal Grundskole​, LærIT​ og HippoMini​.

I den lille film her nævner jeg en ny bog om Flipped Classroom. Den kan du se mere om her: http://andersschunk.dk/faa-rab....at-paa-den-nye-bog-o

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste