skoleflix
skoleflix 27 Sep 2020
2,313

Opret en gratis brugerprofil for at se videoen.

Næste

Rim og Remser 7 (Spil 1)
03 Jan 2021
Rim og Remser 7 (Spil 1)
skoleflix · 5 Visninger

Et spil om forældrerollen - Hjælp til børneopdragelse - SPØRG IND - bliv klog på din forældrerolle

9 Visninger

Forældrerollen i nutidens Danmark er i stor udvikling. Mangler du hjælp til børneopdragelse og til din egen rolle som forælder, er dette spil helt perfekt. Spørgsmålene i spillet giver dig mulighed for at dykke ned i dine egne og dit barns handlemåder. Er jeg en god mor eller far? Hvad er god opdragelse? osv. Det er nogle af de spørgsmål, vi alle står med som forældre, og dette forældrespil giver dig værktøjet til at undersøge det dybere.
Spørgsmålene, der har rødder i psykoterapien, hjælper dig til at forstå, hvordan du styrker dit barn bedst muligt. Det er et spil, der er en hjælp til opdragelse, ved at styrke din egen rolle som en god forælder. Du og dine medspillere (din partner eller andre forældrepar) kommer ind til kernen i jeres måde at håndtere børneopdragelse på. Det hjælper også til at forstå dit barns behov - både de behov der er nu, og de behov der opstår i fremtiden.
Spillet er for alle forældre, der ønsker en dybere forståelse af egen adfærd i forældrerollen, og som gerne vil have lidt hjælp til børneopdragelse. Se mere på https://hangonwords.dk/product..../foraeldrerollen-spi hvor du også kan købe spillet.

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste

Rim og Remser 7 (Spil 1)
03 Jan 2021
Rim og Remser 7 (Spil 1)
skoleflix · 5 Visninger