skoleflix
skoleflix 21 Apr 2020
30

Næste

9. APRIL – Trailer
21 Apr 2020
9. APRIL – Trailer
skoleflix · 1 Visninger

Comeback – Trailer

6 Visninger
In Dansk

Følg filmen her:
https://www.facebook.com/comebackfilmen
#comebackfilm

Det ser helt eventyrligt sort ud for Thomas Vang. Alle kan se det - undtagen Thomas Vang! For trods sine mere end 40 år, ser han stadig den 25-årige virile og succesfulde yngling, når han kigger på sig selv i spejlet. Men han giver ikke op, han vil tilbage i rampelyset.

Drengerøven Thomas Vang (Anders W. Berthelsen) har smadret sin egen komikerkarriere, engang hørte han til blandt de bedste, men nu må han nøjes med at varme op for vennen, den succesfulde Mads Andersen (Peder Thomas Pedersen), og er nødt til at sætte alt ind, hvis han skal få karrieren på rette køl igen. Men da hans rapkæftede teenagedatter Frederikke (Sarah-Sofie Boussnina) pludselig dukker op af glemslens tåger, bliver der for alvor vendt op og ned på hans liv. Hun tvinger ham til at tage stilling til, om han skal fortsætte sin endelige deroute eller blive voksen og tage ansvar. Én ting er helt sikkert, det bliver ikke dét COMEBACK, Thomas havde planlagt …

Filmen er historien om den voksne mand, som stadig har en forestilling om, at han bliver yngre og lykkeligere af at vælge friheden og flirten fremfor flexlånet og familien. Det er filmen om én af de mange mænd og kvinder, som krampagtigt holder fast i ungdommens uforpligtende livsførelse, men som ruskes tilbage til virkeligheden, da de konfronteres af livets barske og absurde realiteter.

COMEBACK er instrueret af Natasha Arthy, som har skabt manuskriptet sammen med komikeren Jacob Tingleff på baggrund af oplæg af den islandske forfatter Hallgrimur Helgason.

Rollen som Thomas Vang spilles af Anders W. Berthelsen, mens vennen og kollegaen Mads bliver spillet af Peder Thomas Pedersen (tidl. DJ og P3 radiovært kendt fra bl.a. Gramsespektrum og Osman & Jeppe), i de øvrige roller ses bl.a. Sarah-Sofie Boussnina, Benedikte Hansen, Roberta Hilarius Reichhardt, Filippa Suensson og Tina Gylling Mortensen

Filmen er fotograferet af Jesper Tøffner, klippet af Kasper Leick & Martin Schade og produceret af Morten Kaufmann og Signe Leick, Toolbox Film ApS med støtte fra Det Danske Filminstitut, Den Vestdanske Filmpulje og Randers Kommune i co-produktion med Grimworks og Deluca Film og distribueres af Nordisk Film Distribution A/S.

COMEBACK får biografpremiere 6. august 2015

Følg Nordisk Film:
http://www.facebook.com/nordiskFilm
http://twitter.com/nordiskfilmdk
http://twitter.com/nordiskfilm
http://instagram.com/nordiskfilm

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste

9. APRIL – Trailer
21 Apr 2020
9. APRIL – Trailer
skoleflix · 1 Visninger