Næste

Claus Dalby laver smuk julekrans til jul - Juledekorationer (1:8)

10 Visninger· 28 Nov 2020
skoleflix
skoleflix
5 subscribers
2,436

Havemanden Claus Dalby viser dig, hvordan du laver en smuk julekrans til jul, så du kan imponere familie og venner med kreative juledekorationer som fx denne fine dørkrans.

Hvis du er interesseret i flere gør det selv dekorationer fra Claus Dalby, kan du se meget mere her: https://www.youtube.com/watch?v=-RIC554KCkI&list=PLut4aJyq9BTD2e1DwRi-NZX7tCbQi3Xpp&index=2

Foruden denne video har vi 7 andre DIY videoer, hvor Claus Dalby guider dig til at lave forskellige juledekorationer og blomsterdekorationer til dit nytårsbord. Du kan blandt andet se, hvordan Claus Dalby dækker et fint julebord, få inspiration til årets adventskrans, lære at lave julekranse på oasis, og se Claus Dalbys bud på et overdådigt nytårsbord. Havemanden har også et godt tip til, hvordan du undgår, at dine tulipaner falder sammen, og i stedet forbliver sprøde og oprejste.

I denne video bliver det tydeligt, at Claus Dalby aldrig holder sig tilbage, når der skal pyntes op til advent og jul. Claus' dørkrans er nemlig både dekoreret med lyskæde, skinnende julekugler og en stor sløjfe i dobbelt bånd.
Havemanden har et godt gør det selv tip til, hvordan du gør dine grangrene bøjelige, så de kan sættes på din julekrans. Med en forstøver sprayer du grenene med vand og lægger dem herefter i en pose natten over. Dagen efter er grenene blevet bløde, og kan nu bøjes i den ønskede form og sættes på din dørkrans.

Claus Dalby er en af Danmarks mest populære havepersonligheder. Claus Dalby voksede op i Valby og havde allerede som lille dreng en stor interesse for skønhed. Ofte tog han på turer til København, blot for at kigge på kunsthåndværk og andre ting, som han fandt smukke. Det var dog først i 1995 at Claus Dalbys havekarriere begyndte. Ved at stifte bekendtskab med blomstermaleren, Anne Just, blev han ført ind i havelivets magiske univers. Siden har han bundet utallige smukke buketter og dekorationer fra sit hjem i Risskov. Han er både kendt som blogger, havemand og havebogsforfatter.

Vi håber, I kan lide vores serie Juledekorationer med Claus Dalby. Når I har slugt alle afsnit, ligger der heldigvis endnu flere serier og videoer klar til jer på vores YouTube-kanal. Du kan subscribe lige her: https://www.youtube.com/channe....l/UCfS2CZVELgAMvNF6r

Hver dag poster vi også en masse videoer, billeder og nyheder fra Østjylland på vores:
▶️ Instagram: https://www.instagram.com/tv2ostjylland/
▶️ Snapchat: TV2 ØSTJYLLAND
▶️ Facebook: https://www.facebook.com/TV2OJ/
▶️ Website: https://www.tv2ostjylland.dk/

TV2 ØSTJYLLAND: Vi skaber samtaler og oplevelser i fællesskab og sikrer public service til de kommende generationer.

Vis mere

 0 Kommentarer sort   Sort By


Facebook kommentarer

Næste