Næste

Claus Dalby laver julebakke med julestjerner - Juledekorationer (4:8)

3 Visninger· 28 Nov 2020
skoleflix
skoleflix
5 subscribers
2,436

Claus Dalby kan på få minutter lave en smuk juledekoration. Han bruger en hvid bakke som ramme og får ved hjælp af gran, julestjerner og sølvkugler julestemningen helt i top.

Hvis du er interesseret i flere gør det selv juledekorationer fra Claus Dalby, kan du se meget mere her: https://www.youtube.com/watch?v=DuhNeKLoHnI&list=PLut4aJyq9BTD2e1DwRi-NZX7tCbQi3Xpp&index=5

Foruden denne video har vi 7 andre DIY videoer, hvor Claus Dalby guider dig til at lave forskellige juledekorationer og blomsterdekorationer til dit nytårsbord. Du kan blandt andet se, hvordan Claus Dalby dækker et fint julebord, få inspiration til årets adventskrans, lære at lave en dørkrans med lyskæde og se Claus Dalbys bud på et overdådigt nytårsbord. Havemanden har også et godt tip til, hvordan du undgår, at dine tulipaner falder sammen, og i stedet forbliver sprøde og oprejste.

Claus Dalby er en af Danmarks mest populære havepersonligheder. Claus Dalby voksede op i Valby og havde allerede som lille dreng en stor interesse for skønhed. Ofte tog han på turer til København, blot for at kigge på kunsthåndværk og andre ting, som han fandt smukke. Det var dog først i 1995 at Claus Dalbys havekarriere begyndte. Ved at stifte bekendtskab med blomstermaleren, Anne Just, blev han ført ind i havelivets magiske univers. Siden har han bundet utallige smukke buketter og dekorationer fra sit hjem i Risskov. Han er både kendt som blogger, havemand og havebogsforfatter.

Vi håber, I kan lide vores serie Juledekorationer med Claus Dalby. Når I har slugt alle afsnit, ligger der heldigvis endnu flere serier og videoer klar til jer på vores YouTube-kanal. Du kan subscribe lige her: https://www.youtube.com/channe....l/UCfS2CZVELgAMvNF6r

Hver dag poster vi også en masse videoer, billeder og nyheder fra Østjylland på vores:
▶️ Instagram: https://www.instagram.com/tv2ostjylland/
▶️ Snapchat: TV2 ØSTJYLLAND
▶️ Facebook: https://www.facebook.com/TV2OJ/
▶️ Website: https://www.tv2ostjylland.dk/

TV2 ØSTJYLLAND: Vi skaber samtaler og oplevelser i fællesskab og sikrer public service til de kommende generationer.

Vis mere

 0 Kommentarer sort   Sort By


Facebook kommentarer

Næste