skoleflix
skoleflix 19 Sep 2020
1,612

Opret en gratis brugerprofil for at se videoen.

Næste

Fysiske dilemmaer: Lod og svingninger
29 Dec 2020
Fysiske dilemmaer: Lod og svingninger
skoleflix · 2 Visninger

Alexander Husum svarer på flirte-dilemmaer

13 Visninger

Husk at give videoen et like, hvis du kan lide den - og subscribe til vores kanal, hvis du vil se endnu flere videoer.

Alexander Husum svarer på flirtespørgsmål, som I har sendt ind til os. Få blandt andet svar på følgende flirte-dilemmaer i denne video:

-Min flirt svarer sjældent! Jeg har længe haft noget kørende med en fra min parallelklasse, men her på det sidste er han bare blevet rigtig dårlig til at svare. Vi plejer at skrive sammen, og han plejer at svare, men nu svarer han som regel kun med én besked eller en snap om dagen. Jeg ved ikke, om det er, fordi han ikke kan lide mig mere, eller om det er, fordi jeg har gjort noget forkert. Hvad skal jeg gøre?

-Mit crush har en kæreste! Jeg er helt vild med en fyr, som jeg har en flirt kørende med. Problemet er bare, at han allerede har en kæreste. Han har flere gange sagt, at han overvejer at gå fra sin kæreste for at være sammen med mig ... Men han gør det bare aldrig. Skal jeg droppe ham eller håbe på, at vi finder sammen på et tidspunkt?

-Dårlig til at flirte! Jeg er så forelsket i en fyr fra min klasse, men jeg er så genert og virkelig dårlig til at flirte. Hvad skal jeg gøre for at flirte med ham, uden at jeg skræmmer ham væk?

Har du nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret i Vi Unge Dilemma? Så send dem til redaktionen@viunge.dk eller skriv det i en kommentar!

Vis mere
0 Kommentarer sort Sort By

Facebook kommentarer

Næste

Fysiske dilemmaer: Lod og svingninger
29 Dec 2020
Fysiske dilemmaer: Lod og svingninger
skoleflix · 2 Visninger