Næste

10 Tabellen|Sjov med MusmatikITabelsange, dans og klap

11 Visninger· 26 Jul 2020
skoleflix
skoleflix
5 subscribers
2,436

10 tabellen er én af Sjov med Musmatiks´ ni supersjove tabelsange, der med dans, klap og fælleskab tager børn op på motorcyklen og på eventyr igennem: 10 tabellen, Fortnite dans, rock´n roll energi og musikstil, sjove og hurtige rytme klap, og en tekst om at turde lave fejl og lære af dem - "at turde miste fodfæstet , men ikke sig selv", (Søren Kierkegaard) Husk at abonnere på kanalen ( tak ?) og gi´ videoen et ?, hvis du er fan.

Det er nemt for børn allerede i 4 - 5 års alderen at lege med, imens det stadig er udfordrende for selv 10 - 12 årige børn (og opad) at mestre hele materialet.

10 tabellen har skolebørn fra Lyngby på vokal, kombineret med en rytmegruppe fra den legendariske Århus Friskole: Kristoffer Sjelberg (Eaggerstunn), Bastian Sjelberg (Nobody Beats the Beat) og Mads Michelsen (Gnags), den svenske multi instrumentalist Gustaf Ljunggren på rockguitar og Mikkel Engell på rytmeguitar.

Læs mere om principperne bag Sjov med Musmatik og metoden bag de tilhørende matematikopgaver og musikopgaver med noder på www.sjovmedmusmatik.dk

Hør albummet på din foretrukne streaming kanal. https://orcd.co/sjovmedmusmatik

Følg os på facebook: https://www.facebook.com/sjovm....edmusmatik.dk/?view_

Tekst og musik: Mikkel Engell
Videoidé og produktion: Mikkel Engell
Grafik og Grading: Daniel Storm
Dansere: Sheila Jensen, Lola Engell og Mikkel Engell

Vis mere

 0 Kommentarer sort   Sort By


Facebook kommentarer

Næste