Spanskportalen.gyldendal.dk

Et alsidigt materiale til spanskundervisningen for begyndere med udgangspunkt i det kendte og velafprøvede begyndersystem Tapas. Portalen indeholder et væld af opgaver, øvelser og aktiviteter, som træ..

Una introducción al mundo hispano

Et alsidigt materiale til spanskundervisningen for begyndere med udgangspunkt i det kendte og velafprøvede begyndersystem Tapas. Portalen indeholder et væld af opgaver, øvelser og aktiviteter, som træner elevernes formelle sprogfærdigheder mht. grammatik, ordforråd og syntaks.

Du får solidt fagligt indhold i et fleksibelt format, der giver dig frihed til at plukke og sammensætte undervisningen på din egen måde. Vi opdaterer løbende portalen med aktuelle kilder og færdige forløb forankret i den nye reform – alt sammen understøttet af digitale ressourcer som digitale opgaver, illustrationer, spil og tests m.m.

  • Faglig kvalitet: Indholdet er udviklet af dygtige undervisere og fagpersoner
  • Fleksibilitet: Du kan sammensætte din undervisning med udgangspunkt i portalens mange ressourcer og skabe differentieret undervisning
  • Noteværktøj: Noter kan eksporteres, deles og gemmes
  • Responsivt design og virker på pc, mac, tablet og smartphone.

Prøv dette forløb helt gratis:

 

I menuen kan du læse mere om abonnement, og hvordan du får gratis prøveadgang til portalen. Har du spørgsmål, eller vil du gerne have et tilbud der passer lige netop til din skole, skal du altid være velkommen til at kontakte os

Kommentarer 0

Ingen kommentarer fundet