Matematik Gyldendal

Fagportal til matematikundervisningen fra 1-10. klasse Portalen indeholder en række strukturerede undervisningsforløb.

Om portalen

I venstremenuen finder du blandt andet en beskrivelse af de forskellige indgange, der er i portalens topmenu.

  • Forløb: Under indgangen Forløb finder du portalens mere end 60 faglige og tematiske forløb, der er inddelt i matematiske emner. Udover selve forløbet, der er henvendt til eleverne, finder du desuden 'Facit' og 'Lærerresurser', som kun du som lærer kan tilgå. Læs mere.

  • FaktaFakta består af en samling af den teori, der anvendes i forløbene, hvor fagord og begreber præsenteres og eksemplificeres for eleverne. Læs mere.

  • Færdigheder: Indgangen Færdigheder er en samling af selvrettende, interaktive opgaver. Størstedelen af disse opgaver optræder ligeledes i forløbene, men de kan via denne indgang fungere som supplerende træning. Læs mere.

  • Mediearkiv: I Mediearkiv kan du finde forskellige videoer, der kan støtte eleverne i den daglige matematikundervisning. Der er både videoer, som også indgår i forløbene, men der er også videoer, som du kan bruge, hvis du fx vil undervise i, hvordan eleverne kan finde statistiske deskriptorer med hjælp fra et digitalt værktøj. Læs mere.

  • Prøver: Prøver kan dine elever øve sig til de afsluttende prøver i 9. klasse. Der er fokus på opgavernes formuleringer i den skriftlige del og fokus på åbne problemstillinger i den mundtlige del. Læs mere.

  • Værktøjer: Under 'Værktøjer' finder du MatLex, Notesbogen, SkoleTube, CalcMe (CAS) og portalens interaktive tallinje. Læs mere.
Kommentarer 0

Ingen kommentarer fundet