Danskedyr.dk

Danske-dyr.dk handler om dyrenes fantastiske verden. Man kan <br>læse om mere end 670 forskellige dyr, høre fuglestemmer, se <br>videoklip, tegnefilm og læse temaer om alt fra gamle husdyr til <br>som..

Om portalen _

©Morten DD Hansen

Danske-dyr.dk var et af de første digitale undervisningsportaler, som kom på markedet i Danmark. Portalen så dagens lys i 2003 og har i de sidste mange år været et af de aller mest anvendet digitale produkter i folkeskolen. Portalen blev tidligt efter sin fødsel tildelt undervisningsmiddelprisen 2004.

Med danske-dyr.dk kommer den spændende danske natur helt ind i klasselokalet. Her kan eleverne læse om de dyr, de allerede kender og få øjnene op for alle de andre spændende dyr, der findes i Danmark. Eleverne vælger selv det læseniveau, der passer til dem - der er tekster til både svage og stærke læsere. De kan læse spændende temaartikler og deltage i de årlige, landsdækkende naturjagter efter edderkopper, mariehøns eller snegle.

Portalen er både dyb og bred og udvikler sig konstant. Anvendelsesmulighederne er mange: brug danske-dyr.dk til emnearbejde, som opslagsværk og i forbindelse med faglig læsning og skrivning. Lad eleverne blive producenter på nettet i wiki-værkstederne, hvor de formidler deres viden ved hjælp af tekst, lyd, billeder og video.

Kommentarer 0

Ingen kommentarer fundet